Hoppa till innehåll

Buster ställer ut

Buster till Furusunds Båtmässa

Vi är entusiastiska över att meddela att Buster, ett av de mest ikoniska och betrodda båtmärkena i Norden, kommer att vara en del av utställningen på Furusunds Båtmässa. Buster har länge varit synonymt med hållbarhet, säkerhet och oöverträffad kvalitet, och har etablerat sig som en favorit bland både fritids- och yrkesanvändare.

Deras båtar, kända för att vara nästintill oförstörbara, är designade för att möta de krav som det nordiska klimatet och skärgårdslivet ställer. Från de mindre, smidiga modellerna perfekta för kortare utflykter, till de större, mer rymliga alternativen som erbjuder komfort för längre äventyr, finns det en Buster-båt för alla typer av sjöentusiaster.

Vårt samarbete med Marine Store Norrtälje på Furusunds Båtmässa är ett bevis på vår strävan att erbjuda besökarna en möjlighet att uppleva det allra bästa inom båtlivet. Vi ser fram emot att välkomna er och visa upp Busters imponerande flotta av aluminiumbåtar, och vi är säkra på att de kommer att väcka stor uppmärksamhet bland mässans besökare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *