Hoppa till innehåll

Din Båtmäklare

På Furusunds Båtmässa är vi stolta över att presentera Din Båtmäklare som en av våra utställare. Din Båtmäklare står för personligt engagemang och professionellt genomförande i varje affär. Med deras omfattande kunskap och långa erfarenhet inom branschen, levererar de resultat som gör skillnad för sina kunder. De prioriterar kvalitet framför kvantitet och fokuserar på att marknadsföra sina objekt på bästa möjliga sätt för att uppnå maximal exponering.

Specialiserade på kända varumärken inom premiumsegmentet, erbjuder Din Båtmäklare en unik service där de agerar som mobila båtmäklare. Detta innebär att de visar båtarna direkt hemma hos säljaren, vilket inte bara ger flexibilitet utan också möjliggör för båten att fortsätta användas under försäljningsprocessen. Denna tillvägagångssätt bidrar till att Din Båtmäklare kan hålla ett konkurrenskraftigt arvode.

Vi ser fram emot att välkomna Din Båtmäklare till mässan och är övertygade om att deras närvaro kommer att berika evenemanget för alla besökare som är intresserade av kvalitetsbåtar.