Hoppa till innehåll

MarineStore ställer ut Ockelbo

Vi är glada att kunna meddela att Marine Store Norrtälje kommer att delta som en av utställarna på Furusunds Båtmässa, där de kommer att presentera Ockelbo – en uppstickare på marknaden som snabbt blivit en favorit bland båtentusiaster. Ockelbo står för svensk kvalitet och hållbarhet, med en flotta av aluminiumbåtar designade för den nordiska skärgården. Deras båtar är kända för sin robusthet, utmärkta sjöegenskaper och smarta designlösningar som gör dem idealiska för både fritids- och yrkesbruk året runt.

Ockelbo, en stolt del av svensk båthistoria sedan 1957, fortsätter att imponera med sitt hantverk och sin innovation. Varje båt är byggd med omsorg och precision, med helsvetsade skrov som garanterar hållbarhet och säkerhet på vattnet. Deras målgrupp är den medvetna och erfarna båtägaren som inte kompromissar med kvalitet och prestanda.

Att Marine Store Norrtälje väljer att lyfta fram Ockelbo på Furusunds Båtmässa understryker det starka samarbetet och det gemensamma målet att erbjuda båtentusiaster tillgång till de allra bästa produkterna på marknaden. Vi ser fram emot att välkomna besökare att uppleva det bästa av vad Ockelbo har att erbjuda och är övertygade om att dessa båtar kommer att vara en av höjdpunkterna på mässan.